El Solà d'Ares elabora diferents productes fermentats com vins, cervesa de garnatxa i kombucha -Te fermentat- acompanyats d'una experiència tècnica relacionada amb nous conceptes i amb la personalitat que es pot transmetre en un producte quan s'elabora amb entusiasme.
LA FINCA
Vinyes cultivades en pendents pronunciades, sobre sòls de pissarra i gres, al terme de Torroja de Priorat.
El clima és mediterrani continental semi-àrid, on les condicions austeres que es donen condueixen a la planta a expressar in extremis les característiques de el vi que en resulta.
BESSONS CARINYENA 2019
Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable i en botes obertes de roure francès de 600 litres. Criança de 15 mesos. Embotellat el juny de 2021.
NOTA DE TAST
Color porpra intens i ribet fosc. Nas molt madura, figues i pruna passa madura sobre un fons de fruita negra, tanins intensos i balsàmics amb notes especiades. Fons mineral.
Tímida entrada en boca, ampli i intens, amb molt bona acidesa. Final llarg amb postgust de fruita madura. L'expressió del raïm portada a l'extrem.