La Trapadell

Les Basses de Teulada

LA FINCA

Finca agrícola emblemàtica de la Marina Alta (Alacant), a la partida de Les Basses de Teulada, amb un relleu suau i situada sobre un turó de terres blanques i argiloses, amb una elevada proporció de calcària blanca i orientada cap a l'est. La vinya rep la humitat procedent del barranc de la Font de l'Horta i la brisa marina de la mar Mediterrània. La Trapadell està conreada de forma ecològica i certificada pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV).

LA TRAPADELL 2020

Vi blanc monovarieatal de Trapadell, varietat minoritària en procés de recuperació.
Acurada verema a mà amb doble selecció, a la vinya i al celler. Després de 24h de maceració en fred amb les pells, se li realitza un suau premsat i es desfanga. Fermentació a menys de 20ºC durant 20 dies. A la última fase de fermentació es trasbalsa per deixar les mares més fines. Criança amb les seves mares fines durant 6 mesos.

NOTA DE TAST

La Trapadell és un vi de color groc brillant amb rivets verdosos.
En nas d'entrada dominen les aromes a fruita blanca per després sortir els de flor blanca i d'os.
En boca trobem una molt bona acidesa. És un vi fresc i untuós.

Un vi 100% gastronòmic.
Temperatura de consum: 5-9 ºC

Consulta Whatsapp